Home » Antoinette Donkers-Dekker

Even voorstellen:

Hallo, mijn naam is Antoinette Donkers-Dekker. Naast creatief coach ben ik ook beeldend kunstenaar en docent beeldende vorming.  Ik ben getrouwd, ben moeder van 2 prachtige kinderen en woon met mijn gezin in de Brabantse Kempen. Een heerlijk groene omgeving waarin je helemaal tot rust kunt komen. Deze rust hangt ook in en om mijn atelier waarin ik mijn kunst maak, cursussen en workshops geef en waarin ook de creatieve coaching plaats vindt.

Ik vind het heerlijk in mijn werk mijn liefde voor kunst en mensen met elkaar te kunnen combineren.

Als coach put ik o.a.uit mijn ervaringen als docent, mijn groot inlevingsvermogen en mijn out of the box denken als beeldend kunstenaar. Om mijzelf nog verder te bekwamen rond ik binnenkort de opleiding tot kunstzinnig dynamisch coach af aan de kleine Tiki in Breda.

Ook maak ik graag gebruik van de heilzame werking van de bloesemremedies van dr E. Bach. Om deze goed te kunnen adviseren heb ik hiervoor Certificaat 1 en 2 behaald en inmiddels ruim ervaring in het voorschrijven van de juiste remedies.

Bovenal speelt mijn eigen ervaring mee in het vormgeven aan een eigen gevoelswereld. Veel van mijn beelden zijn voortgekomen uit de behoefte vorm te geven aan mijn eigen belevingswereld, mijn emoties. Na jaren zo gewerkt te hebben is er de laatste jaren een verschuiving in mijn thematiek gekomen. De mens staat nog steeds centraal, maar dan nu mijn medemens. Zowel in mijn beeldend werk als in een coachingstraject wil ik iets wezenlijks voor mijn medemens betekenen.

Over mijn beeldend werk schrijf ik:"Ik zie mijn werk als een baken in een snelle wereld, als een rustpunt om even op adem te komen, om herkenning, sterking of troost te ervaren in het leven van alledag."

Deze insteek trek ik door naar de creatieve coaching.

Het is via beeldende/ creatieve activiteiten in de rust en ruimte van het atelier jezelf opnieuw ontdekken.