Home » Coach Antoinette

Even voorstellen:

Hallo, mijn naam is Antoinette Donkers-Dekker. Naast persoonlijk coach ben ik ook beeldend kunstenaar en docent beeldende vorming.  Ik ben getrouwd, moeder van 2 prachtige kinderen en woon met mijn gezin in de Brabantse Kempen. Een heerlijk groene omgeving waarin je helemaal tot rust kunt komen. Deze rust hangt ook in en om mijn atelier waarin ik mijn kunst maak, cursussen en workshops geef en mensen begeleid tijdens de coaching. Mijn atelier is goed bereikbaar vanuit Eindhoven, Best, Veldhoven en Eersel.

Ik vind het heerlijk in mijn werk mijn liefde voor kunst en mensen met elkaar te kunnen combineren.

Als coach maak ik naast mijn ervaringen in het coachen ook gebruik van mijn ervaringen als docent, mijn groot inlevingsvermogen en sensitiviteit als mens en mijn vakkennis en out of the box denken als beeldend kunstenaar. In juni dit jaar heb ik mijn opleiding tot kunstzinnig dynamisch coach, met als specialisatie kinderen, afgerond aan de kleine Tiki in Breda.

Voor extra ondersteuning maak ik graag gebruik van de heilzame werking van de bloesemremedies van dr E. Bach. Om deze goed te kunnen adviseren heb ik hiervoor Certificaat 1 en 2 behaald en inmiddels ruim ervaring in het voorschrijven van de juiste remedies.

Over mijn beeldend werk schrijf ik:"Ik zie mijn werk als een baken in een snelle wereld, als een rustpunt om even op adem te komen, om herkenning, sterking of troost te ervaren in het leven van alledag."

Deze insteek trek ik door naar de coaching.

Coachen voelt voor mij als het vormgeven en creeeren met liefde waarbij de client het kunstwerk is.

Het is via diverse activiteiten in de rust en ruimte van het atelier jezelf opnieuw ontdekken waardoor wonden kunnen helen.

Zie ook mijn profiel op:

http://www.coachingland.nl/antoinette-donkers-dekker-beeldend-kunstenaar-en-coach