Home » Coach Antoinette

Even voorstellen:

Hallo, mijn naam is Antoinette Donkers-Dekker. Ik ben getrouwd, moeder van 2 prachtige kinderen en woon met mijn gezin in de Brabantse Kempen, in Wintelre. Een heerlijk groene omgeving waarin je helemaal tot rust kunt komen. Deze rust hangt ook in en om mijn atelier waarin ik mensen, groot en klein, begeleid tijdens de coaching, mijn kunst maak en les geef. Want naast persoonlijk coach ben ik ook beeldend kunstenaar en docent beeldende vorming.

Mijn atelier is goed bereikbaar vanuit Eindhoven, Best, Veldhoven en Eersel.

Na 20 jaar vooral gewerkt te hebben als beeldend kunstenaar en als docent beeldende vorming richt ik mij nu ook op coaching. Het is een wens die lang gesluimerd heeft en die de laatste jaren steeds duidelijker naar voren is gekomen. In juni dit jaar heb ik mijn opleiding tot kunstzinnig dynamisch coach, met als specialisatie kinderen, afgerond aan de kleine Tiki in Breda.

Als coach maak ik naast mijn coach vaardigheden ook ruim gebruik van mijn ervaringen als docent, mijn groot inlevingsvermogen en sensitiviteit als mens en mijn jarenlange vakkennis en out of the box denken als beeldend kunstenaar. Ik vind het heerlijk tijdens de coaching mijn liefde voor kunst en mensen met elkaar te kunnen combineren. Mijn beeldend werk toont mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en uit eigen ervaring weet ik dat het beeldend werken heel effectief inwerkt op de persoonlijkheid.

Momenteel verdiep ik mij in het werken met energie vanuit de kosmo visie van de Andes en hoop binnenkort ook daar iets van in te kunnen zetten in de coaching. Ontzettend boeiend.

Voor extra ondersteuning tijdens een coachingstraject maak ik graag gebruik van de heilzame werking van de bloesemremedies van dr E. Bach. Om deze goed te kunnen adviseren heb ik hiervoor Certificaat 1 en 2 behaald en inmiddels ruim ervaring in het voorschrijven van de juiste remedies.

Over mijn beeldend werk schrijf ik:"Ik zie mijn werk als een baken in een snelle wereld, als een rustpunt om even op adem te komen, om herkenning, sterking of troost te ervaren in het leven van alledag."

Wanneer je bij mij voor jezelf of voor je kind een traject aangaat, vind je een plek vol rust, oprechte aandacht en kundige en liefdevolle begeleiding bij jouw hulpvraag.

Coachen voelt voor mij als het vormgeven en creeeren met liefde waarbij de client het kunstwerk is.

Het is via diverse activiteiten in de rust en ruimte van atelier en tuin jezelf opnieuw of op een andere manier ontdekken waardoor nieuwe inzichten en ander gedrag kunnen ontstaan.

Zie ook mijn profiel op:

http://www.coachingland.nl/antoinette-donkers-dekker-beeldend-kunstenaar-en-coach