Home » Creatieve coaching

Creatieve Coaching:

Voor ieder die het gevoel heeft in het donker te zijn en het licht niet vinden kan.

 

Graag begeleid ik zowel kinderen, jongeren als volwassenen die moeite hebben om zichzelf staande te kunnen houden in onze samenleving en daardoor niet gelukkig zijn.

Wanneer het moeilijk is, jezelf te zijn.

Bijvoorbeeld bij:

Grote veranderingen in je leven, verdriet, een groot verlies, angst, faalangst, een depressie of sombere gevoelens, gevoelens van minderwaardigheid, een gebrek aan zelfvertrouwen, spanningen en stress, piekeren en allerhande vragen rondom het leven.

Maar ook bij slaap- en/of concentratieproblemen, hoofd- en /of buikpijn door spanningen, school- en beroepskeuze, een burn-out of trauma.

Vaak zal ik, wanneer je dat wilt, ook gebruik maken van een compositie van Bachbloesems als dagelijkse ondersteuning.

 

Wat is creatieve coaching:

Creatief coachingstraject waarbij ik naast observatie en gesprek ook gebruik maak van ontspanningsoefeningen, visualisaties, creatieve middelen en spel.

Voorbeelden van creatieve middelen zijn: tekenen, boetseren, beeldhouwen, stemgebruik en dans. Samen gaan we actief aan de slag met jouw hulpvraag.

Hierbij gebruik ik mijn intuitie en mijn ervaringen als beeldend kunstenaar, coach en docent.

Ervaring met de creatieve middelen is niet nodig, ervoor open staan is genoeg. Iedereen kan ermee aan de slag, want ieder mens beschikt over creativiteit.

Tijdens het werken spreken we het onderbewuste aan. Hierin liggen herinneringen en ervaringen opgeslagen waardoor bepaalde (beperkende) patronen zijn gevormd. Vaak ligt hier de sleutel om tot oplossingen te kunnen komen.

Vanuit dat wat er is, gaan we werken aan acceptatie en verandering. Patronen kunnen doorbroken worden. 

In de veilige ruimte van mijn atelier gaan we samen op zoek naar jouw kern en jouw kracht. Ik reik je hierbij met liefde de hand.

Graag zwem ik een stukje met je mee, net zover totdat je achter de wolken weer de zon ziet schijnen.

Waar:

Elk coachingstraject vindt plaats in mijn atelier Mostheuvel 12, te Wintelre.

Wanneer mobiliteit een probleem is, kom ik tegen een reiskostenvergoeding ook naar je toe.

Een ruim atelier gelegen  in het buitengebied van Wintelre, nabij Eindhoven en Veldhoven en omgeven door een grote tuin met veel groen. Wanneer het aan de orde is, kunnen we ook gebruik maken van de tuin.

 

Zie ook:

http://www.antoinettedonkers-dekker.com/index/204448459_Coaching.html#.VzRwPr553Zx