Home » Kindercoaching

Wanneer kindercoaching:

Als je kind niet gelukkig is en je zelf niet meer weet wat je nog kan doen om te helpen.

Bijvoorbeeld:

Als je kind erg onzeker is,

of angstig,

of erg verdrietig,

of boos.

Als je kind geen vriendjes of vriendinnetjes heeft.

Bij een echtscheiding, bij rouw,

bij slaapproblemen

bij onbegrijpbaar gedrag.

Maar ook bij buikpijn of hoofdpijn zonder aanwijsbare reden.

En zeker als je niet weet wat er aan de hand is en merkt dat het niet goed gaat met je kind.

Twijfel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met mij op om kennis te maken en te kijken wat ik voor jou en je kind kan doen.

Ik werk op een kunstzinnige dynamische manier, met creativiteit en spel en respect voor de eigenheid van het kind. Ik ga uit van de vraag van de ouders en kijk uiteraard ook naar de vraag van het kind.

Bij de intake staan we stil bij de vraag die er ligt vanuit de ouders. We nemen ook tijd om de geboorte en het geboorteverhaal in kaart te brengen. Omdat veel gedrag begrijpelijk en logisch wordt als je begrijpt wat je kind heeft meegemaakt voor, tijdens en na de geboorte.

De intake doe ik samen met de ouders zonder het kind erbij zodat we vrijuit kunnen spreken. Daarna volgen er een of meerdere sessies met enkel het kind. Welke vraag ligt er bij hem/ haar? Wanneer het fijn zou zijn enkele sessies met ouder(s) en kind samen te doen, doen we dat. Dit laat ik afhangen van wat nodig is.

De coaching is laagdrempelig, effectief en superleuk voor kinderen.

Thema: Zelfwaardering

De vier basisemoties weergegeven in de vingers, boos, blij, bang en bedroefd. Maar bovenal zegt de duim "ik ben oke". De hand laat verder zien hoe ik mij zelf graag zie. De ruimte rondom de hand  toont de wereld die bij mij past.